Φύλλο εργασίας για μαθήματα 3.3 και 3.2 Α΄Γυμνασίου
Φύλλο εργασίας Μάθημα 3.3 Γάλα και γαλακτοκομικά και Μάθημα 3.2 Ομάδες τροφίμων Όνομα: Επώνυμο: Τάξη/τμήμα: Ημερ/νία: Δραστηριότητα 1 η Παρακολουθώντας το βίντεο Παστερίωση να απαντήσετε στις ακόλουθες ερωτήσεις. α. Στους πόσους βαθμούς γίνεται η παστερίωση και για πόση ώρα; ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. β. Ποιοι δύο επιστήμονες συνεργάστηκαν; ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… γ. Τι είναι η παστερίωση; ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. δ. Τι επιτυγχάνεται με την παστερίωση; …………………………………………………………………………
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου